Aanbieding!

HARRIE LEENDERS DAYNA

 4.850,99

– Vermogen: 3 – 12 kW
– Navul hoeveelheid per uur: 1 – 4 kg
– Gewicht: 223 kg
– Rendement: 81.1 %
– Energieklasse: A+
– CO: 0.1%
– Kleuren mantel: zwart, grijs, antraciet of bruin
– Kleur voet en bovenplaat: zwart
– Diameter afvoer: 150mm
– Draaibaar bovenafvoer: 2×60 gr. – 360 gr.
– Draaibaar achterafvoer: 2×30 gr.

Categorie:

Beschrijving

Beschrijving

De Leenders Dayna is een slanke, elegante houtkachel met een vuurbeeld van lange, volle vlammen. De Leenders Dayna is gemaakt van extra dikke zware stalen platen van 5 mm dik met horizontale ribben van 8mm, een gepantserde mantel die het schitterende vuurbeeld beschermt. Om vanuit iedere hoek in de woonruimte te genieten van het vuur kan je de Leenders Dayna draaien tot 360°.

 

De achtermanten en de deur van de Leenders Dayna vormen de basis voor de lijnen aan de boven- en zijkant. De vorm van de Leenders Dayna wordt zo door een beperkt aantal lijnen bepaald. En deze eenvoud is wat de Leenders Dayna een bijzondere houtkachel maakt.

De branderkamer van de Leenders Dayna is monocoque opgebouwd. Dit houdt in dat de stalen buitenschil van de branderkamer uit 1 stuk bestaat. Door deze extra zettingen krijgt de houtkachel meer stevigheid. Daarnaast is de branderkamer van de Leenders Dayna bekleed met een vuurbeton die makkelijk 1000°C kan verdragen.

Plus stenenset
De Leenders Dayna is uit te breiden met een Plus stenenset. Met de Plus Stenenset kan je langer genieten van de warmte van hetzelfde vuur. De stenen van keramisch beton slaan de warmte van het vuur op en geven het rustig af aan de woonruimte, zelfs nog uren na de laatste vulling.

De Leenders Dayna achterafvoer wordt standaard geleverd met een haakse bocht met reinigingsopening. Bij een directe verse lucht voorziening is verlaging vande voet helaas niet mogelijk. De luchtinlaat blijft op dezelfde positie bij een verhoogde voet; er is in de voet geen ruimte voor een flex.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “HARRIE LEENDERS DAYNA” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.